Tak Podologie
Podologie praktijk Loenen (Gld)
Bianca Tak is registerpodoloog, gespecialiseerd in echografie voor de voet en enkel. Bijzondere interesse voet, enkel, rugklachten, sporters en kinderen. Bianca werkt daarbij samen met andere disciplines om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Registerpodoloog Bianca Tak

Registerpodoloog Bianca Tak Bianca Tak behandelt als registerpodoloog patiënten met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Bianca herkent en behandelt klachten aan uw voeten en houding die te maken hebben met de stand van uw voeten. Daarnaast heeft ze specialistische kennis van echografie, voetzorg bij reuma en diabetes, sporters en van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. Als u pijn heeft in uw voeten, enkels, knieën, heupen, rug of nek is het verstandig om een afspraak bij de registerpodoloog te maken.

Afspraak maken

U kunt bij ons via de website online een afspraak maken, of bellen naar de praktijk : 0630116483. Klik op lees meer om onze openingstijden en locaties te bekijken.

Lees meer...

Echografie

Echografie is een techniek waarbij een echografist in uw lichaam kan kijken. Er zijn zeer veel aandoeningen die door middel van echografie goed in beeld te brengen zijn

Lees meer...

Vergoeding

Podologie wordt vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. U betaalt daarvoor dus géén eigen risico. Kijk op de website voor een overzicht en controleer uw polis.

Lees meer...

Onze vestigingen

Tak podologie is gevestigd op 3 locaties: Loenen, Apeldoorn en Amsterdam.
Gezondheidscentrum Loenen

Gezondheidscentrum Loenen

Bianca is werkzaam als registerpodoloog in het Gezondheidscentrum Loenen. Bianca werkt hier samen met Denise Pieterse fysiotherapeute en Eline streek osteopathie.
Club Pellikaan Apeldoorn

Club Pellikaan Apeldoorn

Bianca is werkzaam als registerpodoloog bij sportclub de Pellikaan in Apeldoorn. Hier doet ze onderzoek, echografie en maakt ze (hard)loop analyses. Daarbij werkt ze hier intensief samen met de fysiotherapeuten van fysio Holland.
Amsterdam

Voetgezondheidscentrum Cees Tak

Bianca is werkzaam als registerpodoloog in het Voetgezondheidscentrum Cees Tak. Bianca werkt hier samen met meidsch pedicure Cees Tak en pedicure Cynthia. Daarbij werken we samen met met huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, chiropractoren, opticiens en osteopaten.

Vanaf nu ook podologie bij Club de Pellikaan in Apeldoorn

Ik ben werkzaam als registerpodoloog en MSU echografist voet en enkel met bijzondere interesse in echografie, sportblessures en preventie hiervan, artrose, reuma, hielpijn en van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. Vanaf januari houd ik praktijk op woensdag en donderdag bij Club de Pellikaan in Apeldoorn.

Als registerpodoloog behandel ik personen met voetklachten of klachten aan het houdings-en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of stand van de voeten. Een probleem in de voeten kan klachten geven elders in het lichaam.  Samen met u analyseer ik waar en wanneer de klachten opgetreden zijn en wat voor soort pijn of ongemak u ervaart. Hierna volgt een onderzoek van uw voeten en van uw houding. Eventueel kan ik hierbij gebruik maken van echografie of kan ik een (hard) loopanalyse maken.  Na het onderzoek krijgt u uitleg en en advies. In overleg met u wordt gekozen voor de beste oplossing.  Enkele voorbeelden zijn:

  • Op maat gemaakte (sport) steun of therapiezolen
  • Een persoonlijk schoenadvies
  • Corrigeren/beschermen van de tenen met siliconen ortheses
  • Beschermen en ondersteunen met medical tape techniek
  • Het geven van oefeningen

Een behandeling bestaat vaak uit een combinatie van bovenstaande mogelijkheden. Soms wordt u doorverwezen naar een fysiotherapeut, uw huisarts of naar een andere zorgverlener.

Als MSU-echografist voet en enkel heb ik mij gespecialiseerd in de echografie. Echografie is een techniek waarmee een echografist met behulp van een apparaat in uw lichaam kan kijken. De conclusies uit het echografisch onderzoek ondersteunen het klinisch onderzoek en helpen bij het opstellen van een gefundeerd behandel- en revalidatieplan. Aandoeningen aan spieren, pezen, vet, vaten, bursae, ligamenten, kapsel, kraakbeen, bot en zenuwen zijn vaak goed waarneembaar.

Kijk op de website voor meer informatie of kom op woensdag ochtend van 09.15 tot 10.00 of op donderdag van 14.00 tot 14.45 naar het gratis inloopspreekuur*.

Openingstijden bij Club de Pellikaan:
Woensdag  van 09.00 tot 14.00
Donderdag van 14.00 tot 18.00

Wij werken uitsluitend op afspraak.

www.takpodologie.nl
0630116483