Tak Podologie
Podologie praktijk Loenen (Gld)
Bianca Tak is registerpodoloog, gespecialiseerd in echografie voor de voet en enkel. Bijzondere interesse voet, enkel, rugklachten, sporters en kinderen. Bianca werkt daarbij samen met andere disciplines om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Registerpodoloog Bianca Tak

Registerpodoloog Bianca Tak Bianca Tak behandelt als registerpodoloog patiënten met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Bianca herkent en behandelt klachten aan uw voeten en houding die te maken hebben met de stand van uw voeten. Daarnaast heeft ze specialistische kennis van echografie, voetzorg bij reuma en diabetes, sporters en van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. Als u pijn heeft in uw voeten, enkels, knieën, heupen, rug of nek is het verstandig om een afspraak bij de registerpodoloog te maken.

Afspraak maken

U kunt bij ons via de website online een afspraak maken, of bellen naar de praktijk : 0630116483. Klik op lees meer om onze openingstijden en locaties te bekijken.

Lees meer...

Echografie

Echografie is een techniek waarbij een echografist in uw lichaam kan kijken. Er zijn zeer veel aandoeningen die door middel van echografie goed in beeld te brengen zijn

Lees meer...

Vergoeding

Podologie wordt vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. U betaalt daarvoor dus géén eigen risico. Kijk op de website voor een overzicht en controleer uw polis.

Lees meer...

Onze vestigingen

Tak podologie is gevestigd op 3 locaties: Loenen, Apeldoorn en Amsterdam.
Gezondheidscentrum Loenen

Gezondheidscentrum Loenen

Bianca is werkzaam als registerpodoloog in het Gezondheidscentrum Loenen. Bianca werkt hier samen met Denise Pieterse fysiotherapeute en Eline streek osteopathie.
Club Pellikaan Apeldoorn

Club Pellikaan Apeldoorn

Bianca is werkzaam als registerpodoloog bij sportclub de Pellikaan in Apeldoorn. Hier doet ze onderzoek, echografie en maakt ze (hard)loop analyses. Daarbij werkt ze hier intensief samen met de fysiotherapeuten van fysio Holland.
Amsterdam

Voetgezondheidscentrum Cees Tak

Bianca is werkzaam als registerpodoloog in het Voetgezondheidscentrum Cees Tak. Bianca werkt hier samen met meidsch pedicure Cees Tak en pedicure Cynthia. Daarbij werken we samen met met huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, chiropractoren, opticiens en osteopaten.

LOENEN – In navolging van vele buurtplaatsen krijgt Loenen ook een Gezondheidscentrum. In het pand aan de Hoofdweg 64, tegenover de RK Kerk, opent Denise Pieterse het Gezondheidscentrum Loenen. Lange tijd was er in het dorp behoefte aan een dergelijk centrum. De Dorpsraad Loenen heeft zich er ook sterk voor gemaakt.

In het centrum hebben vijf zorgaanbieders een plek gekregen. Op maandag 3 oktober is om 18.30 uur de officiële opening. Ieder is van harte welkom van 19.30-20.30 uur om kennis te maken met alle zorgaanbieders. Naast Denise Pieterse fysiotherapeute, zijn ook Eline Streek Osteopathie, Kinder Eetcoach Martine, Bianca Tak podoloog en Zorgzaam uitleenservice hier werkzaam.

Denise Pieterse is de fysiotherapiepraktijk vijf jaar geleden in Loenen gestart naast de huisartsenpraktijk. Inmiddels weet iedereen haar te vinden en was uitbreiding noodzakelijk. Zij vond de ruimte aan de Hoofdweg en is na een interne verbouwing prima geschikt voor dit doel. In het gezondheidscentrum is er nu een ruime oefenzaal, waar men voor conditie en spierkracht, ook zonder klachten, kan trainen. Inmiddels heeft Denise versterking van fysiotherapeut Walter Botman, die op de woensdagavond yogalessen gaat verzorgen.
Eline Streek Osteopathie kreeg hier ook een plek. Eline: "Als osteopaat ga ik op zoek naar die plekken in het lichaam van de patiënt, die een verminderde bewegelijkheid hebben. Van daaruit bepaal ik waar de oorzaak ligt in het ontstaan van een (pijn)klacht. Zo kan het zijn dat deze oorzaak gevonden wordt op een andere plek dan waar de klacht zich uit. Het verbeteren van de bewegelijkheid middels specifieke handgrepen, stelt het lichaam in staat zelf weer te herstellen."
Als Kinder Eetcoach begeleidt Martine Grosscurt kinderen en jongeren (leeftijd 5-18 jaar) met overgewicht en hun ouders met de internationaal bekende en succesvolle methode ‘Lekker Pûh!’ Zij heeft jarenlange ervaring in het werken met en begeleiden van kinderen en jongeren. Martine heeft onder andere gewerkt als orthopedagoog, leerkracht en ambulant begeleider.
Bianca Tak is registerpodoloog. Bianca behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Bianca herkent en behandelt klachten aan uw voeten en houding die te maken hebben met de stand van uw voeten. Daarnaast heeft Bianca specialistische kennis van voetzorg bij reuma en diabetes, en van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. Schoen en zool behoren een eenheid te vormen met de voet. Daarom is de registerpodoloog ook een schoenspecialist.

Door de samenwerking tussen fysiotherapiepraktijk D.Pieterse en Zorgsaam kunnen alle inwoners uit Loenen, Eerbeek, Beekbergen en Klarenbeek en omgeving vanaf 3 oktober aan de Hoofdweg 64 een hulpmiddel lenen. Behalve de winkel in het centrum van Apeldoorn heeft Zorgsaam dit jaar haar uitleenpunten uitgebreid in Voorst en Loenen. Leden van Zorgsaam kunnen zes weken gratis krukken of een rollator lenen op elk uitleenpunt van Zorgsaam. Voor meer info: 055-3124492.

foto:
De zorgverleners van het nieuwe Gezondheidscentrum Loenen - Foto: Martien Kobussen